пʼятниця, 4 вересня 2015 р.

Місячник екологічного виховання



07.04.2015. Працівники бібліотеки №13 відвідали ЗОШ № 34 з екологічним ерудіціоном "Я слухаю Землю". Весь захід був відтворений у мультимедійному вигляді. Бібліотекарі проінформували старшокласників про історію походження Дня Землі та познайомили з його символікою. Кожна частина гри розпочиналася з інтелект-паузи, а завершувалася вікториною-загадкою, веселими конкурсами, ребусами та цікавими завданнями. Наприкінці заходу учні за допо могою віртуального калькулятора порахували свій "Екологічний слід" на планеті Земля!



  15.04.2015. Учні нашої школи прийняли участь у грі-вікторині  «Бути  здоровим - модний тренд», яка проходила на базі  бібліотеки №13. Бібліотекар  розповіла дітям про основні правила здорового способу життя, харчування та  корисні звички. У ході гри учні відповідали на запитання  вікторин, приймали  участь у конкурсах, рекламували корисну їжу. Закінчилась гра-вікторина  конкурсом капітанів «Розфарбуй курця».  



 16.04.2015. У бібліотеці–філії№ 13 відбувся захід присвячений екології      води, на який були запрошені учні 8 класу ЗОШ № 34. Він проходив у формі    екологічних сходинок «Подорож з краплинкою води». У ході заходу діти  дізналися, яку роль відіграє вода в житті людини, які властивості  вона має,  з’ясували, чому забруднюється вода.




  24.04.2015. Шкільною бібліотекою для учнів 6 класу проведено бібліомікс  "Юні книголюби". Захід супроводжувався мультимедійною презентацією та  проходив у формі інтерактивної гри-вікторини. Діти відповідали на запитання,  які були представлені у номінаціях: компетентний читач, структура книги,   історія книги, книгодрукування та ерудит-лото. Учні змагалися за звання   найкомпетентнішого читача. Закінчилась гра визначенням переможців.

Немає коментарів:

Дописати коментар