пʼятниця, 4 вересня 2015 р.

Літературна мандрівка


07.02.2015.  Учні 9-10 класів ЗОШ № 34 відправилися у «Літературну мандрівку  дорогами Німеччини». Захід проходив у формі інтермедіального вечора  на базі бібліотеки-філії №13. Діти познайомилися з художніми творами  німецьких письменників: Гофмана, Гауфа, Гете, Гейне, Ремарка, переглянувши сценку «Казковий світ Гофмана» у  виконанні учениць Т.Погосян, В.Свиридко та А.Саган. Всі присутні  прийняли участь у                    захопливій квітковій вікторині "Запитання Крихітки Цахес".  












12.02.2015.   Бібліотекарі філії № 13 ім. Бориса Грінченка прийняли  учнів нашої школи у літературно-театральній вітальні «Чудова країна англійської книги». З великим натхненням юні актори  продемонстрували інсценовані уривки з книг«Ромео та Джульєтта», «Отелло», «Аліса в країні див», «Джейн Ейр», «Гаррі Потер».  Всі присутні поринули в атмосферу літературної Великобританії. Ведучі розповіли про життя  письменників Шекспира, сестер Бронте, Джейн Остен, Чарльза Діккенса та багатьох інших. Виконували головні ролі учні 5-11 класів нашої школи. На вечорі прозвучали пісні англійською мовою.
                                                       
  





















19.02.2015.  Учні старших класів ЗОШ №34  відвідали  захід-поетичний аккорд «Рими серця», який відбувся у бібліотеці №13. Молодь познайомилася з поезією кельтів середньовіччя та сучасними авторами які виконують свої вірші у супроводі гітари. Присутні побували відразу в різних епохах. В давньому туманному Альбіоні біля меча, що довів право на трон короля Артура(сценку талановито розіграли учні 8-го класу) , в людній міській таверні, в якій ми побачили виступ середньовічної акторки. На захід були запрошені: відома Херсонська поетеса Крижанівська Л.М.,  автор-виконавиця Оксана Бреннон та Влада Гісіч.                                  

Немає коментарів:

Дописати коментар