понеділок, 4 квітня 2016 р.

Ми в "School BookCrossing"!

Буккросинг це громадський рух. Його суть: люди лишають свої книги в різн их місцях, а замість них беруть ті, які не читали. Ідея вуличних бібліотек нар одилася в США. Спеціаліст з ІТ-технологій Рон Хорнбейкер спостерігаючи як відвідувачі кафе, прочитавши залишаютьгазети, зрозумів, що можна так поширювати й книжки. У 2001він організував перший проект буккроссингу: залишив 20 книг в холі свого гоготелю... Учні нашої школи з ентузіазмом до лучилися до Регіонального проекту "School BookCrossing", організованого з а ініціативою Миколаївської філії Київського національного університету культури у партнерстві з Херсонською обласною бібліотекою для дітей.
"З книгою сучасної української письменниці Марини Соколян "Вежі та Підземелля", яка написана у жанрі притчі-фобії, я познайомився завдяки акції "School-BookCrossing". ...У складному світі Середновіччя, де надія є гріхом, а воля -поза законом, де жорстокість є нормою, а смерть повсякденним явищем - голов ному герою доля дає шанс. Чи скористається він ним? Чи зможе прийти із Підземелля Ненавісті до Вежі Любові? Для всіх, хто захоплюється жанром фантастики, ця книга стане приємною несподіванкою. Читайте!"
    Золотар Олесандр 10 клас 

"Я з радістю дізналася , що стартував такий чудовий проект. Відпускаю свою улюблену книгу "Уолдо " Роберта Е.Хайнлайна у вільне плавання...Здавалося люди знайшли свій прихисток і навіть дуже непоганий.Але вже заселений істотами, які перевершують їх настільки, що винести це неможливо...Цікаво що було далі?Читайте!"  
                                                                                          Оля Плишко 11 клас
Ідея буккроссингу так захопила учасників цієї акції, що до неї долучились навіть молоді співробітники нашого навчального закладу.










Немає коментарів:

Дописати коментар